Bog će ti vratiti sve što ti je neprijatelj ukrao

27 veljače, 2022

Uopće se ne trebaš brinuti da će ti Bog vratiti sve ono što si izgubio, sve ono što ti je neprijatelj ukrao. Pod uvjetom, naravno, da je u skladu s Božjim nakanama za tebe. Možda izgubiš nešto jer je bez tog nečeg bolje za tebe. Tu je Božja providnost i Božji plan za tebe, tako da svu brigu ostaviš Kristu, kako ti je i sam Krist poručio.

Živi, budi i radi pošteno, pravedno i nema te sile koja će ti trajno oduzeti ono što ti za život treba. San ćeš možda izgubiti privremeno, isto kao i mir i zdravlje i sreću. Ali Bog će ti to vratiti. Na tebi je da živiš pravedno i naravno, da se moliš.

Nemoj nikad zaboraviti na Joba i kao je on sve imao, pa sve izgubio, pa opet sve dobio.

Kad su ti najcrnje i najteže noći, budi sasvim bezbrižan. Znaš da je to samo privremeno i da je to proces koji moraš proći jer si "onečistio" svoje tijelo, duh i dušu prolazeći kroz grubi i neugodan period u životu.

Taj period ti je oduzeo i mir. No, i tu možeš biti bezbrižan, jer će ti Bog vratiti tvoj mir. Na tebi je da zatvoriš tu tešku stranicu u svom životu i okreneš novu. Kad ti vrati mir i san, Bog će ti vratiti i zdravlje. Na tebi je da se pokreneš i obratiš pozornost na sebe, te da napraviš nužne promjene.

I onda, kad nađeš svoj mir, dolazi sreća.

Kao što vidiš, Bog će ti zaista vratiti sve ono što ti je neprijatelj ukrao, no ne bez tvog angažmana! I ovdje Bog od tebe traži da se angažiraš. Nije ti Bog bez razloga dao i talente i darove Duha Svetoga. Od snage, razuma, pa nadalje.

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram