Bog daje najteže bitke svojim najhrabrijim ratnicima

25 veljače, 2022

Ako se puno boriš u svojoj svakodnevici, nemoj nikada zaboraviti da ti Bog neće dati teret koji ne možeš nositi. Važno je da uvijek budemo ovoga svjesni, jer često ljudi padnu u depresiju, beznađe i očaj radi svojih svakodnevnih borbi.

Čini ti se kao da je život samo jedna velika borba. No bitka iza bitke, svaka te jača. Ne kaže se u narodu bez razloga da što ne ubije te ojača. Bog ima plan s tobom koji je zacrtan još prije našeg rođenja.

Te bitke su važne, štoviše, dobrodošle, jer bez njih bismo bili mrtvi. Ne mrtvi doslovno, nego mrtvi u duhu i duši. Bitke su tu da u nama probude ono najbolje. Bitke su tu da nas obrate, bitke su tu da shvatimo Kristovo poslanje. Bitke su tu da postanemo pravi kršćani.

Prigrli svoje bitke. Kao Isus, u redu je ako moliš Boga da te zaobiđe neka borba. Ali, opet kao i Krist, budi tu, spremno prihvati sve ono što ti Bog daje.

Nikad nemoj zaboraviti da što je borba teža, da si ti postaješ čvršći. Jer Bog daje najteže bitke svojim najhrabrijim ratnicima.

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram