Bog je ljubav

21 travnja, 2021

U jučerašnjoj duhovnoj misli smo pisali kako trebamo ljubiti Boga. U današnjoj duhovnoj misli ćemo se nadovezati na jučerašnju misao s mišlju kako Bog ljubi nas. Uistinu, moramo ljubiti Boga, jer je njegova ljubav prema nama neizmjerna

Kako mi zapravo znamo da nas Bog ljubi? Pa kao prvo zato što jesmo, zato što postojimo. Bog nam je dao život, i svu ljepotu koja ide s življenjem. Mnogi će odmah na početku reći da je teško živjeti, samo problemi, i tako dalje. Ali to nije točno! Na primjer, jesen je, voliš kišu, imaš balkon. Skuhaš si kavu ili čaj, uzmeš tebi dragu knjigu i sjedneš na balkon. Apsolutno uživaš u ljepoti jeseni, kiše, toplog napitka, tvoje knjige.

To su sve ljepote koje ti je dragi Bog dao. Zar ti nije Bog dao jako mnogo stvari koje su ti drage i u kojima uživaš? Ako pogledaš, ima jako puno lijepih stvari u kojima jako uživaš u ovom zemaljskom životu. Dok će nevjernici spremno reći da su sve to slučajnosti što ti je ovako ili onako u životu, nama je sasvim jasno da je sve to Božje.

Svatko od nas je Božji plan, Bog nas je znao i prije nego smo došli na svijet. Bog nas ljubi i vole, i takvog smo karaktera kakvog jesmo jer nas je Bog upravo takve htio.

Ti, zato šti si se rodio si Božji dar tebi. Onakav kakav ćeš postati si tvoj dar Bogu. Bog te je stvorio, Bog te ljubi! Uvijek i zauvijek ljubi Boga!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram