Bog te voli i ima dobar plan za tebe

16 srpnja, 2021

Valja se toga uvijek prisjetiti zato što s vremena na vrijeme to smetnemo s uma. Zapravo smo vrlo bogati jer poznamo Boga i imamo njegovu zaštitu, on nam je oslonac, on nam je utjeha. Moramo se moliti da se Bog smiluje i svima drugim ljudima da ga upoznaju, tako da svi mogu osjetiti Božju milost i da nisu sami.

Zapravo, bit cijele ove duhovne misli je da te Bog voli. Naime, ponekad čovjek misli da je prepušten sam sebi, bespomoćan i da ne može ništa učiniti. Ali ti nisi ni sam, ni bespomoćan i možeš puno toga učiniti!

Bog ti je dao darove Duha Svetoga da sve razumiješ, dao ti je mudrost, dao ti je razum, dao ti je znanje, dao ti je savjet. Na tebi je da ih koristiš. Malo razmisli, koristi te darove Duha Svetoga koje ti je Bog dao u svojoj neizmjernoj ljubavi prema tebi. Nije ti bez razloga preko svog Sina Isusa poručio da oni koji imaju puno će imati još i više, i da oni koji imaju malo će imati još i manje. To ćeš postići ako koristiš darove koje ti je dragi Bog dao.

Bog u svojoj velikoj ljubavi prema tebi, kroz te darove koje ti je dao ti mnogo toga poručuje. Dragi Bog kroz darove koje ti je dao ima plan za tebe. No ti sam moraš svojim rukama i razmišljanjem pretvoriti Božju nakanu za tebe u djelo.

Zato, ohrabri se, razmisli se, koristi razum, mudrost, znanje, savjet. Pri tom se uvijek zahvaljuj Bogu na tim neizmjerno velikim darovima, štuj i slavi Boga. Bog te zaista voli. Uostalom, donio te je na svijet. Bog ima veliki plan za tebe.

No, na tebi je da Božji plan za tebe realiziraš!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram