Gospa koja razvezuje čvorove

2 ožujka, 2021

Da li ste znali za predivnu prekrasnu pobožnost devetnice Gospi koja razvezuje čvorove?

Svakako se utecite Gospi koja razvezuje čvorove, da vam pomognete razvezati čvorove koji vas more u životu.

Ova devetnica molitve krunice je malo "opširnija" od molitve obične krunice, pa bi vam knjižica dobro došla, a može se kupiti u bilo kojoj vjerskoj knjižari.

Pod čvorom podrazumijevamo sve one probleme koje godina nosimo i ne uspijevamo ih razvezati, sve grijehe, sva nezadovoljstva koja nam onemogućavaju živjeti u Kristovom svjetlu. Popis čvorova bi mogao biti jako dug jer su toliki čvorovi koji guše našu dušu, koji nas obaraju, oduzimaju nam radost i volju za životom.

Djevica Marija dolazi u susret svakome od nas kako bismo joj ponudili sve te čvorove da ih ona razveže. Djevica Marija je ona koja svojom majčinskom ljubavlju brine za nas, braću i sestre svojeg Sina, koji kročimo kroz opasnosti i poteškoće.

Ovom devetnicom Mariji koja razvezuje čvorove ponizno kucamo na vrata neba, moleći Djevicu Mariju da nas zagovara pred Bogom za neku posebnu nakanu. Zagovara nas pred svojim Sinom da se razvežu čvorovi našeg života, te da se žalost naših stanja promijeni u radost spasenja.

Povjerimo našoj nježnoj majci svoje tjeskobe, svoje čvorove, te će se od tog trenutka sve promijeniti. Naš redoviti život postat će slavlje, čuđenje, radost bez kraja.

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram