Hodočašće u Lurd

4 siječnja, 2024

21.-26.08.2024., 08.-13.10.2024., 23.-28.10.2024., 07.-12.04.2025.

Autobusom - mogućnost ukrcaja na vratima Jadrana (Rijeka)

1. dan: Zagreb – Azurna Obala  

Sastanak putnika na glavnom autobusnom kolodvoru, polazak autobusa prema Lurdu u 7h. Mogućnost ukrcaja putnika iz Rijeke na Vratima Jadrana. Ugodna vožnja autocestom prema Azurnoj obali uz usputna stajanja. Po dolasku u naš hotel slijedi večera. Noćenje.

2. dan: Azurna Obala – Saint Maximin le Sainte Baume – Lurd

Doručak. Krećemo prema Lurdu, a usput stajemo u mjestu Saint Maximin le Sainte Baume, gdje se nalazi svetište Marije Magdalene. Nastavljamo za Lurd, a dolazak očekujemo u večernjim satima. Smještaj u naš hotel. Večera. Noćenje.

3. dan: Lurd

Doručak. Nakon doručka cjelodnevni program u Lurdu, posjet špilji ukazanja gdje se Gospa ukazala maloj Bernardici Subiru. Međunarodna sveta misa. Vrijeme za ručak. Mogućnost kupanja u čudotvornoj lurdskoj vodi. Navečer u 21h slijedi večernja procesija s molitvom krunice. Večera u našem hotelu. Noćenje.

4. dan: Lurd 

Doručak u našem hotelu. Obići ćemo rodnu kuću vidjelice Bernardice Subiru, vidjet ćemo stari grad, mjesni zatvor kao i crkvu svetog Petra. Vrijeme za ručak. Poslije podne ćemo imati slobodno vrijeme za osobne potrebe i kupnju suvenira. Povratak u naš hotel. Večera. Noćenje.

5. dan: Lurd – Avignon  – Liguria

Doručak u našem hotelu. Odlazimo prema Avignonu, u posjet ovom lijepom provansalskom gradiću, gdje su se za vrijeme raskola u 13. stoljeću Pape premjestili. Papinski dvorac u Avignonu je uistinu impresivan. Nastavljamo vožnju prema Italiji. U naš hotel dolazimo u kasnim večernjim satima. Večera. Noćenje.

6. dan: Liguria – Zagreb

Nakon doručka nastavljamo prema Zagrebu, ugodna vožnja autocestom kroz Italiju, Sloveniju. Dolazak u Zagreb očekujemo u kasnim večernjim satima.

  CIJENA po osobi u 1/2 i 1/3 sobi:     559 €
  Plaćanje se vrši samo uplatama na račun i može se plaćati u onoliko rata koliko se mjeseci prije prijavi za hodočašće.   

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Prijevoz autobusom na svim navedenim relacijama;
 • Smještaj u hotelima 3*: 3 noćenja u Lurdu, 1 noćenje u okolici Nice i 1 noćenje u Liguriji na bazi polupansiona (doručak i večera)
 • Pratnju, duhovno vodstvo

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu (198€)

DODATNE INFORMACIJE:

 • Molimo da kupite osiguranje od otkaza putovanja. Naša agencija može ugovoriti za vas grupnu policu od otkaza putovanja – 32€.
 • Napominjemo da se putno osiguranje mora kupiti u roku od maksimalno 48 sati od kupovine aranžmana, neovisno da li ga kupujete kod nas ili u nekoj drugoj osiguravateljskoj kući
 • Mjesec dana prije polaska otvaramo Whatsapp grupu svih hodočasnika u Lurd gdje dajemo sve potrebne informacije (sadrži informacije o točnom mjestu polaska i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, ime hotela i sl.)
 • Uvjeti otkaza putovanja su prema općim uvjetima agencije za otkaz putovanja

DODATNE FORMALNOSTI:

 • Za ovo putovanje potrebna je samo važeća osobna iskaznica;
 • Molimo pribavite si EU zdravstvenu iskaznicu u slučaju potrebe za medicinskim uslugama;
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr .
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram