Hvali Boga, dušo moja

15 svibnja, 2021

Toliko toga imamo za zahvaliti se Bogu. Nekad bismo iskočili iz vlastite kože od radosti, ne možemo se dovoljno zahvaliti Bogu. Kao prvo što nas je uopće izabrao da ga upoznamo. On je izabrao nas da ga upoznamo, ne mi njega.

Zato što smo ga upoznali, imamo u Bogu neprobojni šti, neprobojnu zaštitu. Sotona se može truditi koliko hoće, može se na glavu nasaditi, ali ne može probiti štit kojim nas je dragi Bog zaštitio.

U Bogu nam je sva utjeha. Što će nam išta s ovoga svijeta. Mnogi ne uspijevaju biti sretni na ovome svijetu, neutješni su. Ali ako je dragi Bog tako odredio, neka tako bude. Utjeha će ti biti za nebeskim stolom.

Bog nam je oslonac. Ako nam je jako teško i naporno boriti se sa svakodnevnim situacijama, oslanjajmo se na Boga. Dakako, uvijek imajući u vidu da nam Bog pomaže kroz naše vlastite ruke. Zato "motiku ili knjigu u ruke" i baci se na rađu ili učenje.

Bog nas prati, stalno je s nama i ako se molimo te ako obraćamo Bogu pozornost tijekom dana, i te kako ćemo to osjetiti. Bog nas je stvorio, on je naš otac. Mi smo njemu važni, on nas voli.

Zaista smo sretni jer smo Božji izabranici. Molimo se svaki dan da se Bog smiluje svim ljudima na svijetu, da ga svi upoznaju! Tako da svi mogu osjetiti Božju milost, zaštitu, snagu, oslonac.

Hvala ti Bože na još jednom novom danu, hvala ti na protekloj noći. I hvala ti Bože za sve što me čeka, i za sve što si namijenio za mene. Hvala ti što obraćaš na mene osobno pažnju.

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram