Isuse, uzdamo se u tebe!

24 veljače, 2022

Možda mislimo da je baš današnje vrijeme najturbulentnije i da su baš ova naša vremena najopasnija i najgora. Međutim svako vrijeme sa sobom nosi izazove i poteškoće. Uvijek iznova, kad se god dogodi neki potres, poplava i slično, ma baš uvijek iznova ćemo reći da je to Božji znak, da nas Bog opominje.

Ako se povučete na osamu ili na primjer na selo, ako se isključite iz vijesti, medija, društvenih mreža, nećete niti znati da se događa to što se događa. Živjet ćete mirno i bezbrižno.

Nevjernici će uvijek iznova govoriti da zašto Bog dopušta ratove, poplave, globalna zatopljenja (pri tom zaboravljamo da se u povijesti zemaljske kugle izmjenjuju globalna zatopljenja i globalna zahladnjenja). Ali, uvijek i baš uvijek imamo jednu konstantu, a to je naš Bog.

Zaista, vrijedi se isključiti iz svakodnevnog života i pokušati naći mir. Nestvarno zvuči, ali vidjet ćete da više neće biti nikakvih problema. Vidjet ćete da nisu današnja vremena ništa posebno strašna. Doživimo sadašnja vremena samo ono što zaista i jesu: naš prolazni i usputni put prema vječnom životu. Uzdamo se u Isus i težimo putu u nebu.

Nema smisla paničariti, biti pesimista i slično. Živite svoj život ponizno, povučeno, ne komentirajte, ne glasajte se, živite tiho i uzdajte se u Krista!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram