Majka Otkupitelja

27 veljače, 2021

Velika Subota, 29. ožujka 1997.

Bdijte sa mnom, ljubljeni sinovi, u ovom danu kada sam ostala bez svog Sina.

Ja sam majka Otkupitelja

Njegova je misija dovršena. Njegovo tijelo okrutno izmučeno, vrijeđano i razapeto, već počiva u svom novom grobu. Žrtva je prikazana. Žrtva novog i vječnog saveza prikaza je. Novo čovječanstvo pomireno s Bogom, rodilo se u kolijevci neizmjerne patnje.

Još je ostala živa Majka.

Bdijem u patnji koja me potpuno obuzima i prikazujem tu patnju nebeskom Ocu u neprestanoj molitvi, u sigurnoj vjeri, u nadi će uskoro postati sigurnost. Moj sin, ubijen na Križu i položen u grob uskoro će uskrsnuti u sjaju svoje nebeske slave. Ne može ostati u smrti začetnik života. Ne može ostati u nadi onaj koji je Svjetlost svijeta. Ne može nositi na sebi posljedica grijeha Onaj koji vas je zauvijek spasio od njegovog zloćudnog ropstva.

Ja sam Majka Otkupitelja.

Ovaj dan moje velike žalosti priprema zoru najveće radosti za cijelo čovječanstvo jer je moj Sin koji dana leži mrtav u grobu vaš jedini Spasitelj, vaš jedini Otkupitelj. Zato provedite ovaj dan sa Mnom, vašom bezgrješnom i žalosnom Majkom. Živite ga u vjeri Njegova Božanstva. Živite ga u nadi u njegovu konačno pobjedu. Živite ga u ljubavi i milosti koje vam je On poklonio. Danas je prvi dan mog novog i općeg Majčinstva. Postala sam Majkom cijelog čovječanstva. Grob u kojem je položeno tijelo mog Sina, postaje kolijevka vašeg novog rađanja. Uđite u novi grob mog bezgrješnog Srca. Ovo je kolijevka u koju želim položiti svu svoju djecu. Ovdje vam pomažem da položite starog čovjeka grijeha i zla, sebičnosti i oholosti, zlobe i nečistoće. Ovdje Ja oblikujem u vama novog čovjeka milosti i dobrote, ljubavi i poniznosti, svetosti i čistoće.

Ljubljeni sinovi, živite sa Mnom ovaj dan Velike Subote. Sudjelujte u mojoj majčinskoj patnji.

Dijelite sa Mnom moju čvrstu nadu. Onaj koji danas leži u grobu, sprema se za svoju najveću pobjedu u času kada će ustati u sjaju Božanske slave.

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram