Moja pomoć je u nebu

7 ožujka, 2021

U našim molbama se obraćamo prvenstveno dragom Bogu, našem Gospodinu Isus te našoj majci Mariji, a povremeno i našem anđelu čuvaru, te ponekom svecu.

Valja se međutim prisjetiti da su u nebu za nebeskim stolom mnogi sveci, od koji su neki nama iz ovog i onog razloga posebno dragi. I oni su tu da nas zagovore kod dragog Boga i našeg Gospodina.

Možda ste dobili ime po nekom svecu, doživite ga kao svog zaštitnika, obratite mu se! S veseljem će obratiti posebnu pozornost na vas. Možda vam je sveti Ante pomogao naći ono što ste i zaboravili da ste zagubili. Možda se iz ovog i onog razloga poistovjećujete sa svetom Marijom Magdalenom, možda ste po svetom Ivan Krstitelju dobili ime, možda ste odradili veliko hodočašće svetom Jakovu pa osjećate posebnu bliskost s njim?

Ili ste možda "zapustili" svog anđela čuvara? O koliko nebeske pomoći imamo! Cijeli nebeski dvor imamo na raspolaganju da molimo za zagovor! I oni su tu za vas!

Od danas se obraćajte malo više nebeskom dvoru! Vaš anđeo čuvar je tu za vas, kao i sveti Jakov, sveti Ivan Krstitelj, sveta Marija Magdalena, sveti Ante i svi drugi sveci i anđeli!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram