Moli Krista da uvijek bude uz tebe

20 veljače, 2022

Uvijek se obraćaj Kristu, i kad ti je dobro i kad ti je loše. Za sve dobro u životu, neka ti usta budu uvijek puna hvala prema Kristu. Kad ti ne ide dobro, štoviše, kad ti je jako loše, moli Krista da uvijek bude uz tebe.

Važno je ne pokleknuti pred napadima Sotone, koji te uvijek vreba i čiji napadi mogu biti zaista siloviti. Bude teško obraniti se, nekada i padneš od borbe. Taj pad, pod uvjetom da ne upadneš u grijeh, može biti i okrjepljujući. Može ti doći kao odmor. Kad povratiš snagu samo se nasmij Sotoni reci mu da ni ovaj put nije pobijedio!

Krist je s tobom da te štiti od neprijateljskih napada i da ti daje snagu da se ustaneš kad padneš. Zaista, svačiji život je jedna velika borba, ali ti ako si Kristov sljedbenik, imaš jaku zaštitu. Moli se uvijek Kristu i dragom Bogu da te štite i da ti daju snago za borbu, to jest za život.

Osim toga, Krist ti je oslonac u teškim iskušenjima i Krist ti je potpora u tvojim svakodnevnim nastojanjima. Uvijek zahvaljuj Kristu i dragom Bogu što su ti štit, oslonac, potpora.

Također, moli uvijek dragog Boga da se smiluje svim nesretnim nevjernicima i sirotim grešnicima, te da ga i oni upoznaju. Da i oni osjete tu veliku i neprocjenjivu zaštitu koju nas Bog, kroz našeg Gospodina Isus puža.

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram