Nema straha, u Božjoj sam ljubavi

25 ožujka, 2021

Strah je neugodna stvar, tjeskoba još i gora, ali nažalost to je dio života. Sretnici su oni ljudi koji bezbrižno kroče kroz život bez da iskuse strah ili tjeskobu. Bog je uvijek tu da ti bude oslonac, ti se samo toga trebaš prisjetiti. Uistinu je lijepo kad znaš koji jaki oslonac imaš u Bogu, ali i da se u svakom trenu možeš obratiti i našem Kristu, našoj nebeskoj majci, svome zaštitniku, svom omiljenom svecu ili svetici, svom anđelu čuvaru. I onda vidiš da zapravo imaš cijelu vojsku koja gleda i pazi na tebe. U tim trenutcima, bez obzira na to što patimo, moramo se moliti dragom Bogu da se smiluje svim nevjernicima da ga upoznaju. Kako je tek grozno teško nevjernicima koji se nađu u tjeskobnim životnim trenutcima i nemaju Boga da mu se uteku?

Nemoj zaboraviti da treba biti straha i da je to dio Božjeg plana za tebe. Ne može straha u potpunosti nestati, jer u tom slučaju ne bismo mogli iskusiti koliko je jaka Božja ljubav prema nama. Zamislite na primjer kad ste u tjeskobnom životnim periodu, idete spavati i po noći vas pogađaju grube, tjeskobne misli. Pa se probudite, srce zalupalo, probudite se u velikom strahu. E sada se obratite Bogu, i zamolite Boga da vas zaštiti od tjeskobe kad idete spavati, da vam da miran san. Zamolite Boga da vas njegova ruka sasvim pokrije dok spavate i da vas zaštiti od tjeskobnih naleta koje vam šalje Sotona. Uspjet ćete, Bog će vam uslišati molitve, Bog će vas zaštiti!

Ipak, nemojte da vam se vjera pokoleba! Čvrsto morate vjerovati u Boga, i u nikojem slučaju nemojte malaksati u vjeri. Isus nam je sam govori da kad bi naša vjera bila čvrsta, da bismo mogli premještati planine!

Slobodno posegnite za tabletom za spavanje i tabletom za smirenje, nikakav problem! Štoviše, ta sredstva će vam pomoći tijelo dok vaš um, ustrajnom molitvom ne prihvati i u potpunosti se prepusti Božjoj pomoći!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram