Samo reci riječ, i ozdravit će duša moja

17 travnja, 2021

Vjerujemo u Kristove riječ, vjerujemo u moć njegovih riječi. Vjerujemo da nas Kristova riječ može izliječiti. Pri tome nam ne treba kao u vrijeme dok je Krist živio svoj zemaljski život, da budemo fizički tu pored njega da nas ozdravi. Njegovu riječ možemo pročitati u Bibliji.

Ako primijenimo njegovo učenje u praksi, u našim životima, Krist će nas duhovno pratiti i biti doslovno tu s nama, bit će nam podrška i upravljati nam dušu i tijelo. Uistinu nas Kristova riječ može izliječiti! Pri tome ne govorimo o tjelesnim bolestima, već o duhovnom i duševnom stanju. Kad smo žalosni, kad smo nesretni, rastreseni, depresivni, tjeskobni, ovisnici o cigaretama, alkoholu, drogama, internetu.

Dakle govorimo o stanjima duha i duše koji su bolesni, i upravo takva naša stanja Krist može promijeniti ako mu dozvolimo. Morat ćemo se i mi potruditi da se pokrenemo i da poduzmemo neke korake. Već smo rekli dosta puta u duhovnim mislima ovdje da će nam Bog svega dati, ali da očekuje i od nas poduzimanje. Dao nam je ruke, razum, pamet.

Da bismo kvalitetno ozdravili, potrebno je vremena. Ali ako već danas krenemo s novinama u našim životima, možemo krenuti prema cilju. Zašto si danas nećeš zadati zadatak da počneš uređivati svoj dan, tako da na primjer ideš na spavanje svaki dan u 22 sata, i ustaješ se svako jutro u 6 sati? Da li ti je ovo nemoguće? Navečer kad ideš leći, evaluiraj s Bogom cijeli tvoj dan koji je upravo završio. Kad se ustaneš u 6 sati ujutro, upali radio Mariju i u 6.15 sati imaš krunicu na Radio Mariji. Skuhaj si veliku kavu ili čaj, i moli krunicu.

Koja ljepota kad znaš točno kad ideš leći i kad se ustaješ, te kad s Bogom završavaš dan i kad s Bogom započinješ dan! Ti si s tim već poduzeo korake da dozvoliš Kristu da te izliječi! Da, pokrenuo si proces tvoj izlječenja!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram