Slavimo Boga, uvijek

16 travnja, 2021

Dobro je ponekad ostaviti sve svoje emocije po strani, i samo dati slavu Bogu. Obrati se Bogu s jednostavnim: "slavim te, Bože!"

Bez da ga molimo za ovo ili ono, bez da mu se zahvaljujemo, bez ikakvog razloga, smo mu dajmo slavu! Sigurno to dopire do Boga, sigurno nas čuje, sigurno pamti kako ga slavimo. Jako smo nesavršeni, grješnici smo, pa nikad dovoljno da se obraćamo našem Bogu.

A i čim izađemo iz svog doma, ne možemo ne primijetiti kako je velik naš Bog, Stvoritelj svega na zemlji. Od toga koliko je savršeno stvori sve što se pokreće i što se ne pokreče. Od prekrasnog jutra, od kiše, od vjetra, od sunca, od lijepih planina, livada, mora, do ljudi, životinja, biljaka. Kako ne primijetiti svo to savršenstvo? Pa kad nam netko kaže da to nije stvoreno! Bude nestvarno koliko ljudi misli da je sve to nastalo od jedne amebe!

Mi slavimo Boga i zahvalimo mu što je izabrao baš nas da nas upoznamo. Dakako, uvijek molimo Boga da se smiluje i svima drugima da ga otkriju. Želimo da svi imaju u Bogu utjehu, oslonac, pratitelja, Oca koji pazi na nas. Mora da je teže nevjernicima kad se nađu u težim situacijama pa nemaju oslonac u Boga, nego se samo oslanjaju na zemaljsko. Molimo se Boga dakle da se smiluje svima da ga upoznaju!

Mi slavimo Boga uvijek! Neka nam srce bude puno hvale što smo ga upoznali!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram