Sve ću privući k sebi

26 veljače, 2021

Veliki Petak 28. ožujka 1997.

"Ja, kad budem uzdignut sa zemlje, sve ću privući k sebi" (Iv, 12, 32)

Predragi sinovi, živite sa Mnom na ovaj dan muke i smrti mog sina Isusa. "Kad budem uzdignut sa zemlje"(Iv 12, 32).

Zato je Riječ Očeva sišla u moje djevičansko krilo; zato se kroz devet mjeseci oblikovala u mojoj utrobi; zato sam Ga rodila u prostoj siromašnoj špilji. Zato je proveo dane svog djetinjstva, rane mladosti i mladenaštva, radeći svakodnevni posao.

Dok sam ga promatrala kako raste, u ljepoti njegovog Božanskog tijela, mooje su misli bile često usmjerena na mjesto gdje je trebao biti prikazan kao žrtva koju je Otac pripremio. S Isusom sam gledala ovaj vrh Golgote, gdje će se uskoro izvršiti Njegova žrtva.

Sve ću privući k sebi. (Iv 12, 32)

Otac je toliko ljubio svijet, da mu je poklonio svog Jedinorođenca, da bi On spasio svijet. Isus se prikazuje kao cijena našeg otkupljenja, Isus se prikazuje za vaše spasenje, Isus je ubijen na Križu, da bi cijelo čovječanstvo primilo dar njegovog otkupljenja. U umirućem Isus gledajte živu ikonu Očevog Božanskog milosrđa. Milosrđe je navelo Oca da vam pokloni svog Jedinorođenca. Milosrđe je navelo Isus da se prikazuje za vas na Križu.

Zbog njegova milosrđa, na ovaj je dan izudaran i vrijeđan. Na njegovom žrtvovanom tijelu gledajte sa mnom nove klice Božanskog milosrđa. Ljubimo s ljubavlju i bolom, pravog Božjeg Jaganjca, prikazanog na Križu za naše spasenje.

Sve ću privući k sebi (Iv 21, 32)

Cijelo je čovječanstvo privučeno u njegovu ljubav Spasitelja i Otkupitelja. Po njemu se rađa novo čovječanstvo u punom zajedništvu života s njegovim nebeskim Ocem. Iz njegova probodenog srca Božansko milosrđe izlijeva se s vodom i krvlju; ovdje se rađa crkva i izviru sakramenti vašeg spasenja. Tako Božansko Milosrđe biva obrana nevinosti malenih, snaga mladih, potpora slabosti velikih, utjeha u bolima siromaha, oproštenje grijeha grješnika, nada straha umirućih, spasenje i život za sve. U Isusu, za vas uzdignutu sa zemlje na Križ, vidite trijumf Božanskog milosrđa nad cijelim čovječanstvom koje je On otkupio i spasio.

Sve ću privući k sebi (Iv 12, 32)

Kao majka, ja sudjelujem u ovom Njegovom planu spasenja. Zato se dana nalazim kraj svog Raspetog Sina i gledam ga s dubokom samilošću kako je uzdignut sa zemlje. Sudjelujem u njegovoj muci, osjećam na sebi teret njegova Križa; čavli mi pribadaju dušu; koplje rimskog vojnika probada i moje majčinsko Srce. Tako, kao suotkupiteljica sudjelujem u vašem otkupljenju. Sjedinjujem svoju majčinsku bol s mukom svoga Sina, jer sam pozvana da budem Majka Božanskog Milosrđa. Isus me poklonio cijelom čovječanstvu kao pravu Majku.

Uđite u sigurno utočište mog Bezgrješnog srca. S Njegovim trijumfom koje sam predskazala u Fatimi, vidjet ćete kako se u svijetu ostvaruje najveće čudo Božanskog milosrđa.

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram