Zahvali Bogu na svakoj milosti koju ti udjeli

23 veljače, 2022

Bog nas obdaruje mnogim milostima, ali radi intenzivnog načina življenja često ne obratimo na to pozornost. Potrebno je da čovjek bude svaki dan sam sa sobom, pa makar samo 15 minuta. To je dovoljno da razmišljate o vašem danu, o onome što se zbiva oko vas, o onom što imate, o onome što je novog u vašem životu.

Tada ćete primijetiti da zapravo ima mnogo toga što vam je Bog dao i radi čega ste vrlo zadovoljni. Možda smetnete s uma da ste nekad davno upućivali Bogu molitve za to. Niste ni primijetili da ste to dobili, a vrlo vjerojatno i više od onog za što ste se molili.

Za svaku milost koju ti je Bog dodijelio, zahvali mu se. Zahvali se i dragoj Gospi ako ste se njoj utjecali, Gospodinu Isus, vašem svecu zaštitniku, vašem anđelu čuvaru.

Kad se molimo za nešto, često to nešto za što se molimo nije Božji plan za nas. U tom slučaju će naše molitve ostati neuslišane, ali to je dobro. Možemo biti sigurni da Bog za nas ima bolje plan i da vidi kompletniju sliku našeg budućnosti i naših potreba od nas samih.

Uvijek, baš uvijek, neprestano se zahvaljujte Bogu za sve milosti kojima vas obasipa!

Mir i dobro!

Podijelite ovu objavu
komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright 2022 Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram